Educație permanentă

Coordonator: Elena Pricopie Compartimentul EDUCAȚIE PERMANENTĂ, DOCUMENTARE are compnenta de bază arhivarea tuturor lucrărilor elaborate de celelalte compartimente ale instituției: cărti, broșuri, afișe, pliante, casete audio, CD-ROM-uri, DVD-uri, filme, fotografii etc.; elaborarea unor fișe de bibliotecă pentru fiecare unitate înregistrată; ordonarea pe categorii de informnații a tuturor acestor materiale.

Organizarea, în colaborare cu celelalte compartimente ale instituției, pe line de educație permanentă, a unor simpozioane, colocvii, schimburi culturale, cu scopul depistării unor noi forme educaționale, în toate mediile sociale.

Alte activități:

  • Atrage, în organizarea acțiunilor, personalități ale culturii locale și naționale.
  • Emite proiecte și programe culturale specifice compartimentului.
  • Colaborează cu articole la revista Țara de Sus.
 
 

30 iunie 2016 – Întâlnirea semestrială a referenților pe probleme de cultură / directorilor așezămintelor culturale din județ și specialiștii CJCPCT

Întâlnirea anuală a referenților pe probleme de cultură / directorilor asezamintelor culturale din județ – 15 Octombrie 2015 – ora 10.00

 

 

Programul INTERNSHIP AdministrationBT desfășurat în perioada 04 – 08 Mai 2015

Acest proiect a avut drept misiune familiarizarea elevilor cu administrația publică, în vederea unei potențiale cariere în sistemul administrativ botoșănean. Pentru stagiul de pregătire la Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, s-au înscris cinci elevi de la Colegiul National “A.T. Laurian” și Colegiul Național “Mihai Eminescu” din Botoșani.

 

Internship Administration BT

Șezatoare literară organizată în comuna Albești – 22.02.2015

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *