Educație permanentă

Coordonator: Elena Pricopie Compartimentul EDUCATIE PERMANENTA, DOCUMENTARE are compnenta de baza arhivarea tuturor lucrarile elaborate de celelalte compartimente ale institutiei: carti, brosuri, afise, pliante, casete audio, CD-ROM-uri, DVD-uri, filme, fotografii etc.; elaborarea unor fise de biblioteca pentru fiecare unitate înregistrata; ordonarea pe categorii de informnatii a tuturor acestora materiale.

Organizarea, în colaborare cu celelalte compartimente ale institutiei, pe line de educatie permanenta, a unor simpozioane, colocvii, schimburi culturale, cu scopul depistarii unor noi forme educationale, în toate mediile sociale.

Alte activitati:

  • Atrage, in organizarea actiunilor, personalitati ale culturii locale si nationale.
  • Emite proiecte si programe culturale specifice compartimentului.
  • Colaboreaza cu articole la revista Tara de Sus.
 
 

30 iunie 2016 – Întâlnirea semestrială a referenților pe probleme de cultură / directorilor așezămintelor culturale din județ și specialiștii CJCPCT

Întâlnirea anuală a referenților pe probleme de cultură / directorilor asezamintelor culturale din județ – 15 Octombrie 2015 – ora 10.00

 

Programul INTERNSHIP AdministrationBT desfășurat în perioada 04 – 08 Mai 2015

Acest proiect a avut drept misiune familiarizarea elevilor cu administrația publică, în vederea unei potențiale cariere în sistemul administrativ botoșănean. Pentru stagiul de pregătire la Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, s-au înscris cinci elevi de la Colegiul National “A.T. Laurian” și Colegiul Național “Mihai Eminescu” din Botoșani.

 

Internship Administration BT

Șezatoare literară organizată în comuna Albești – 22.02.2015

 

 

Lasă un comentariu

Nume *

Email

Pagină web